Автомати за храни и напитки под наем

Ние от Венев Вендинг отдаваме под наем Автомати за пакетирана храна, сандвичи и бургери, както и студени газирани напитки, те са много подходящи за места с голям поток от хора, като например големи заводи, предприятия, търговски центрове и други.

Автоматите за храна и напитки под наем се зареждат от нас с постоянно свежи и в срок на годност храни и напитки с което гарантираме здравето на клиентите на автомата.

Автоматите са само от реномирани производители и с гаранции за добро изпълнение на процесите по закупуване на храна. 

Разполагаме с модули за използване на безкасови лични карти които могат да се монтират на автоматите за храна под наем, с които ще улесните използването им в предприятия например, защото спестявате нуждите на персонала да носят дребни пари за да си закупят храна или напитка.

Автоматите за храни и напитки са достатъчно големи за да могат да предложат богато разнообразие от сандвичи, снаксове, чипсове, десрти, вафли, газирани напитки и вода, а могат и да се комбинират с вендинг автомат за топли напитки, което ще задоволи всички потребности на персонала ви.

Ако имате нужда от предлагане на пресни закуски и топли и студени напитки, ние от Венев Вендинг ще ви предложим най-подходящия набор от вендинг автомати за топли напитки, безалкохолни напитки, кафе и чайове под наем.