Диспенсъри за вода под наем

Паралелно с основната ни дейност отдаване на автомати под наем, фирмата ни предлага и диспенсъри под наем с прясна и винаги топла или студена вода на мига

Венев Вендинг доставя минерална, изворна и трапезна вода  в галони от 19л. на територията на град София.

За Вашия офис предлагаме и кафе - автомати работещи с капсули под наем. Диспенсърите за минерална вода и кафе автоматите се предоставят безплатно срещу определена от наемодателя минимална месечна консумация.   

Най важното за Венев Вендинг е грижата за вашето безпроблемно наемане на диспенсър за минерална вода и кафе машина под наем.

Ние  ще Ви доставим качествени топли и студени напитки, в удобно за вас време и на посочен от Вас адрес след предварителната ни уговорка. Стремежът ни е да предложим на  клиентите ни за диспенсъри за вода бързо, качествено и коректно обслужване. 

Фирмата ни работи с нови кафе машини и диспенсъри под наем поема изцяло за своя сметка текущото и обслужване. 

Клиентите ни за диспенсъри за вода под наем са офиси на компании, държавни агенции както и държавна и общинска администрации. Имаме клиенти за диспенсъри под наем в болници, поликлиники лаборатории, клиники, производствени цехове, шивашки предприятия, казина, супермаркети както и представителства на големи чуждестранни фирми.

Доверете се на опита и професионализма който сме изградили в годините.