Големи вендинг автомати под наем

Големи вендинг автомати под наем за промишлени помещения, автосервизи, шивашки цехове и други от Венев Вендинг.

Големите вендинг машини предоставят възможност за комбинирана продажба на топли напитки, кафе, чай, топъл шоколад и други, заедно с пакетирани продукти за храна, снаксове, сандвичи, кроасани, вафли, шоколадови десерти, както и студени напитки, безалкохолни напитки, вода, студени чайове и други.

Големите вендинг автомати под наем са подходящи за големи предприятия, производствени цехове и други места през които минават големи потоци от хора с разнообразни нужди от напитки и храни през целия ден.

Тези вендинг автомати се комбинират чудесно с устройства и карти за безкасово плащане, това ще улесни работата на персонала с вендинг автомата взет под наем от Венев Вендинг.

Захранването на консумативи и храни и напитки във вендинг автомата ще извършим ние, както и сервизни дейности ако се налага.

Големите вендинг автомати под наем се зареждат с винаги пресни и в срок на годност продукти, с което гарантираме здравето на клиентите.

Ако имате нужда от комплексно решение за храни и напитки във вашия цех или помещение, големите вендинг автомати под наем от Венев Вендинг са идеялното решение за вас. Гарантираме качествени машини на реномирани марки, като Flymax и Saeco, както и консумативи на компании като  "Jacobs", "Baristo", "Elia" и "Mauro", Satro.