Кафе автомати под наем

Ние от Венев Вендинг предлагаме под наем Кафе автомати за кафе и топли напитки, с различен брой опции за избор на напитка.

Клеинтите предпочитат кафе автоматите на Венев Вендинг заради качеството с което работят, и продуктите с които са заредени машините.

Кафе автоматите под наем с които разполагаме са от най-добрите марки като Flymax и Saeco, кафето с което работим  "Jacobs", "Baristo", "Elia" и "Mauro", с това гарантираме качественото кафе и доброто функциониране на кафе машините по наем.

Кафе автоматите под наем могат да бъдат поставяни почти навсякъде, където биха могли да бъдат захранени с електричество и вода и са предпазени от мародерство, а и да има подходящ поток от хора на съответното място. 

Кафе автоматите ни под наем са оборудвани с механизми за връщане на ресто, което е позволява на клиените свободно да поръчат желаната напитка без да се притесняват дали разполагат с точни пари за това.

Консумативите за кафе автомата се зареждат от нас, като винаги използваме реномирани марки за кафе, чашки, бъркалки, захар и други. Гаранционния сервиз също се поема от Венев Вендинг.

Ако смятате, че разполагате с място подходящо за поставяне на кафе автомат, не се колебайте обадете нисе и ние ще ви предоставим такъв под-наем.