Консумативи за кафе автомати

Консумативи за кафе автомати, кафе, чашки, бъркалки и други. След поставянето на Вендинг автомат, кафе машина или диспенсър за вода под наем, ние ще доставим за вас и всички необходими консумативи за тях.

Консумативите за кафе автоматите са ароматно качествено кафе, сухо мялко, шоколад, чай на гранули, захър, чашки, бъркалки и други, водата като консуматив за кафе автомата под наем се захранва или ня място от директен източник или с контейнер за вода към съответния автомат. Ние от Венев Вендинг ще доставим всичко нужно за да се почувстват клиентите на автомата доволни от избора си.

Големите вендинг автомати под наем, заредени с храни и напитки, включват като консуматив пакетирани храни, снаксове, сандвичи, кроасани, вафли, различни шоколадови десерти, както и безалкохолни напитки и вода, които ние от Венев Вендинг ще доставим и заредим на място във вашата машина.

Ако сте взели под наем малка кафе машина с капсули, консумативите за тях представляват различни видове кафени напитки под формата на дозирани капсули, ние ще ви предложим и доставим до вашия офис разнообразни комбинации на кафе в капсули, както и съпътстващите ги неща като чаши за еднократна употреба, бъркалки, захар и други.

Диспенсърите за вода под наем включват като консуматив най-вече минерална или трапезна вода, както и чаши за еднократна употреба. Ние можем да ви доставим цялата гама минерална и трапезна вода, която се предлага на пазара, за да не остават жадни служителите или клиентите Ви.