Персонални лични карти за безкасово плащане

Ние от Венев Вендинг предлагаме заедно с вендинг автоматите си под наем и Карти за безкасово плащане, в които има захранена определена сума за всеки ден.

С персоналните карти може да улесните служителите си в използването на храни и напитки от вендинг автоматите.

Може да използвате персоналните безкасови карти, като бонус поощрение към персонала си, като ахранвате с определена сума всяка карта с която служителят ще може да си закупи от съответния автомат храна или напитка.

Безкасовите карти правят безпроблемно закупуването на напитки и храни в предприятия в които служителите не носят пари в себе си и не се налага да се подготвят предварително с дребни пари и монети за да си закупят храна или кафе.

Вендинг автомати под наем оборудвани с модул за карти с безкасово плащане са удобни за използване в големи предприятия, цехове заводи и други подобни места в които клиентите на автомата са основно персонал който ежедневно използва напитки и храни от съответната машина.

Ние от Венев Вендинг ще доставим и монтираме вендинг автомата с устройство за персонални безкасови плащания, ще ви снабдим с необходимия брой карти и ще се погрижим автоматът ви да е винаги зареден с консумативи, храни и напитки.