Условия за ползване на Вендинг автомати под наем

За да използвате нашите вендинг автомати, кафе машини или диспенсъри за вода под наем, трябва да се съобразите с минималните количества кафе, напитки, храна и вода, които трябва да заявите месечно.

За нуждите на вендингавтоматите под наем, трябва да подсигурите подходящо място за монатажа спрямо размерите съответно от малките кафе машини под наем или големи вендинг автомати за храни и напитки, то трябва да позволява лесен достъп до автомата и безпроблемно ползване от страна на служителите или посетителите Ви.

Обслужването на вендинг машините под наем, а така и на кафе машините и диспенсърите за вода под наем, се поема от нас.

Ние от Венев Вендинг ще ви доставим и всички продукти и консумативи за автоматите под наем.

Машините за кафе, както и диспенсърите и вендинг автоматите, трябва да бъдат захранени с електричество подходящо за съответната машина и да бъдат поставени така че да са обезопасени от природни и климатични условия, както и от мародерство.

Може да поръчате машини под наем от цялата страна, имаме поставени машини в големи градове в цяла България: София, Пловдвив, Бургас и много други.

Може да заявите под наем малки кафе машини с капсули за вашия офис или вендинг автомат за вашия магазин и дори големи автомати за храни и напитки за вашия производствен цех.

За големи машини за кафе и храни предлагаме и персонални лични карти за безкасово плащане, които може да използвате като поущтрение за персонала си.

Работим само с реномирани марки вендинг автомати и кафе машини под наем като Flymax и Saeco.