Вендинг автомати под наем

Вендинг автомати заредени с кафе и топли напитки под наем. Венев Вендинг е компания с многогодишен опит във продажбата и отдаването под наем на вендинг автомати за кафе и топли напитки.

Предлагаме в продажба и отдаваме под наем големи вендинг автомати за производствени халета с пакетирани храни и бутилирани безалкохолни напитки и вода. Основната дейност на фирмата е инсталиране и поддръжка на вендинг антомати, кафе автомати както и автомати за пакетирани храни. 

Венев Вендинг изгради доверие в клиентите с които работи и се превърна във водеща компания за отдаване на кафе машини и вендивг автомати за пакетирани храни под наем.

Обслужваме офиси и отдаваме вендинг машини под наем в градовети Благоевград, София, Пловдив, Пазарджик, Кюстендил, Сандански, Петрич и много други градове. Ние от Венев Вендинг можем да доставим и инсталираме и поддържаме кафе автомат и вендинг автомат под наем на посочено от вас офис, производствено помещение или административна сграда.

Условията за наемане на Вендинг Автомат и Кафе Машина под наем са обект на индивидуално договаряне в зависимост от срока на наемане и обема на месечната консумация.

Стремим се да държим оптимално добри цени за клиента според конюнктурата на пазара, съобразени с количеството на месечна консумация на кафе и топли напитки. 

Вендинг Автоматите ни връщат ресто, функция която притежават малко автомати на пазара и което е голямо облекчение за клиентите ви и не изисква винаги да имате точни пари.