Вендинг автомати и автомати за храни и напитки под наем

Венев вендинг е фирма създадена през 2001 година и се занимава с внос, продажба и сервиз на Вендинг Автомати.

Водени от желанието да удовлетворим изцяло изискванията на клиентите ни се специализирахме и в отдаването на вендинг автомати под наем.

В портфолиото ни за отдаване под наем са включени всички вендинг машини за кафе, безалкохолни напитки и пакетирани храни.

Венев вендинг продава и отдава под наем вендинг автоматите  на световно признатите марки за Вендинг Автомати - Flymax и Saeco, на монетници CoinCo.

Венев вендинг е вносител на консумативи за кафе  машини "Jacobs", "Baristo", "Elia" и "Mauro", разтворими висококачествени продукти Satro.

Автомати под наем Венев Вендинг има дългогодишен опит в сферата с отдаването на Вендинг автомати за кафе и безалкохолни напитки.

В годините сме се доказали като надежден партньор за отдаване на Вендинг Автомати под наем на Малки, Средни и Големи предприятия, Автосервизи, Офиси, както и министерства и организации от неправителствения сектор. Атдаваме каже автомати под наем с капсули на офиси както и на физически лица и частни довоме. Много подходящи са нашите вендинг автомати както за големи промишлени производствени цехове така и за малки шивашки фирми и произвадства.

Венев вендинг предлага внос на вендинг автомати за кафе и топли напитки, вендинга автомати за студени напитки както и вендинг автомати за пакетирани стоки.

Вендинг Автоматите които предламе под наем са.

  • Вендинг автомат за пакетирани изделия и студени напитки.
  • Автомат за напитки
  • Вендинг автомат за пакетирани изделия и студени напитки.
  • Стационарен автомат за продажба на пакетирани стоки бутилки и кенове.
  • Кафе машини под наем за офиси
  • Кафе Автомати под наем за производствени халета