За поръчки: 0888 423 770 | kafeavtomatt@gmail.com

Консумативи за кафеавтомати

Бианко и Неро Крема Густо серия 2

Бианко и Неро Крема Густо серия 2

32.00 лв.

Бъркалики Хилка

Бъркалики Хилка

2.50 лв.

Бъркалки дълги 105мм.

Бъркалки дълги 105мм.

1.20 лв.

Бъркалки дървени

Бъркалки дървени

5.00 лв.

Бъркалки къси 90мм

Бъркалки къси 90мм

1.10 лв.

Захар Бианко & Неро 800бр.

Захар Бианко & Неро 800бр.

6.00 лв.

Капак за чаши 100бр.

Капак за чаши 100бр.

3.00 лв.

Кафе дози Бианко Неро класик

Кафе дози Бианко Неро класик

0.45 лв.

Кафе на зърна Бианко и Неро БЕЗКОФЕИН

Кафе на зърна Бианко и Неро БЕЗКОФЕИН

8.00 лв.

Кафе на зърна Биано и Неро

Кафе на зърна Биано и Неро

6.00 лв.

Кафе на зърна Биано и Неро Класик серия 2

Кафе на зърна Биано и Неро Класик серия 2

18.00 лв.

Кошнички

Кошнички

9.00 лв.

Мляко на прах

Мляко на прах

6.00 лв.

Разтворимо 3 в 1

Разтворимо 3 в 1

15.00 лв.