За поръчки: 0888 423 770 | kafeavtomatt@gmail.com

Вендинг автомати и кафе машини

Saeco Royal

Saeco Royal

Цена по запитване

Автомат Saeco QUARZO 500

Автомат Saeco QUARZO 500

Цена по запитване

Автомат за закуски Bianchi Vega 850

Автомат за закуски Bianchi Vega 850

Цена по запитване

Автомат за закуски BVM

Автомат за закуски BVM

Цена по запитване

Автомат за закуски Saeco Aliseo

Автомат за закуски Saeco Aliseo

Цена по запитване

Автомат за кафе Bianchi BVM

Автомат за кафе Bianchi BVM

Цена по запитване

Автомат за кафе BIANCHI SIRIO OLD

Автомат за кафе BIANCHI SIRIO OLD

Цена по запитване

Автомат за кафе BIANCHI АNTARES NEW

Автомат за кафе BIANCHI АNTARES NEW

Цена по запитване

Автомат за кафе BVM 952

Автомат за кафе BVM 952

Цена по запитване

Автомат за кафе FLYMAX F 450

Автомат за кафе FLYMAX F 450

Цена по запитване

Автомат за кафе Necta Kikko

Автомат за кафе Necta Kikko

Цена по запитване

Автомат за кафе Necta kikko max

Автомат за кафе Necta kikko max

Цена по запитване